fbpx

Egy nyugodt pont Budapest centrumában

Jógaóráink

Válassz jógaórát

Oktatóink

Ismerd meg oktatóinkat

Képzések

Mélyítsd el tudásodat

Elvonulások

Távolodj el a mindennapoktól

Aktualitások

Kedves Vendégeink!
07. 02-án beadták az ötmillió ötszázezredik koronavírus elleni oltást, ezért a kormány szombat hajnaltól újabb enyhítéseket vezetett be.
Ennek értelmében védettségi igazolvány nélkül is lehetséges a belépés a szabadidős létesítményekbe, így a jógastúdiókba is.
Arra kérünk, hogy ettől függetlenül, ha nem érzed jól magad, akkor pihenj otthon. Ha biztonságosabbnak tartod, továbbra is használj maszkot vagy csatlakozz online óráinkhoz.
Szinte minden óránk online formában is elérhető.

Akik részt tudnak venni az offline órákon, ők lejárhatják online bérletüket ebben az átmeneti időszakban.A további részleteket és az órarendet itt találjátok:
https://spalakorijoga.hu/online-orarend/

Várunk nagy szeretettel!
A stúdió csapata

Jógázz, ahogy neked a legjobb

maganorak.jpg
Ha szeretnél elmélyülni a jóga gyakorlati és elméleti hátterében, az oktatás területén vagy elmélyítenéd saját gyakorlásodat, akkor várunk szeretettel képzéseinken.
csoportosorak3.jpg
Motivál a gyakorlásodban a közösség ereje? Szeretnél egy támogató közeghez kapcsolódni? Itt a helyed. Az órák nyitottak, bármikor csatlakozhatsz. Bejelentkezés szükséges
tanfolyamok2.jpg
3 vagy 4 órás tanfolyamainkon egy adott témakörre fókuszálunk, miközben alaposan körbe járunk egy területet. Célunk, hogy elmélyítsük az otthoni gyakorlást.

A Stúdióról

Célunk, hogy a belváros szívében olyan nyugodt, harmonikus teret biztosítsunk számodra, ahol a felkészült oktatók személyes figyelemmel kísérik gyakorlásodat, fejlődésedet.
kezdőlap háttér stúdióról

Rólunk mondták

“”Minden szerdai óra külön-külön egy luxusastanga óra. Annyira tudsz figyelni a gyakorlókra, és annyira engeded, hogy a mi figyelmünk is elmélyüljön, ami egészen kivételes hangulatúvá teszi az órákat. Zseniálisak az igazítások, végtelen a türelmed, és annyira bírom, hogy nincs necces ászana, odajössz abban is, amit nehéz igazítani, és precízen megjegyzed, hogy ki miben hol tart. Szerencsések azok, akik Nálad, Veletek gyakorolhatnak.”

Csurdi Abigél

“A meditációhoz a kezdetekkor szükséges az ismerereken és útmutatásokon túl valaki, aki segít azt valóban megtapasztalni. Istók vezetésével és jelenlétével ezt a pluszt kaphatod meg az önálló gyakorlásodhoz.”

Lányi Kriszta

“Legjobb óra amin voltam!!! Imádom ahogy Dalma instruál, ahogy bemutatja a gyakorlatokat, ahogy segít, ahogy használja a hangját és nem utolsó sorban ahogy sóhajt!!! 😀

Bulcsú Kata

Árak és Információk

Online árak

Online jóga 60′: 1.500 Ft
Online jóga 90′: 2.000 Ft

4 alkalmas online bérlet 60p ára: 6.000 Ft
10 alkalmas online bérlet 60p ára: 15.000 Ft

Online 4 alkalmas bérlet 90p: 8.000 Ft
Online 10 alkalmas bérlet 90p: 20.000 Ft
Online havi jóga bérlet:  22.000 Ft – Érvényességi ideje: 30 nap
Ha havi bérletet vásárolsz bekerülsz a “Bérletesek-SpalaKori Jóga” csoportba. Ide minden online 90 perces óra felvételét feltöltjük, melyet 30 napon belül bármikor megnézhetsz.

Minden online bérletre érvényes a 10% Törzsvásárlói kedvezmény.

Jelentkezés:

Az online órákra az Online órarend oldalon tudsz jelentkezni. Kérjük, az órákra legkésőbb előző este 20.00 óráig jelentkezz be, hogy legyen idő az adminiszrtációra. Köszönjük!
Ha új bérletet vásárolnál, úgy az árát utald el és a közleményben tüntesd fel, hogy milyen jógabérletet szeretnél (pl: Online 10 alkalmas). Kérjük, tüntesd fel az e-mail címedet is a közleményben, hogy a számlát ki tudjuk küldeni.
Cím: Art-Jazz Bt.
Szsz.: 11705998-21279609-00000000
Közlemény: Online jóga bérlet típusa, e-mail címed, számlázási címed (kötelező)

Offline árak

Első alkalom: 1.400 Ft
Órajegy 90′: 2.800 Ft
4 alkalmas bérlet: 9.000 Ft (4 hétig érvényes)
10 alkalmas bérlet: 22.500 Ft (időkorlát nélkül)
Havi bérlet: 25.200 Ft

Órajegy 60′: 1.900 Ft
60′ 4 alkalmas bérlet: 6.100 Ft (4 hétig érvényes)
60′ 10 alkalmas bérlet: 15.200 Ft (időkorlát nélkül).

Magánóra 90′: 15.000 Ft

Workshopok, események:*
2 órás esemény: 4.000 Ft
3 órás workshop: 6.200 Ft
4 órás workshop: 7.000 Ft

*Az egyes események árai a fent megadottaktól esetenként eltérhetnek. A pontos árakról az Események oldalon tájékozódhatsz.

Jógázz velünk

Kori jóga videója