fbpx

Rólunk

Második otthonom

Gyerekkori álmom valósult meg a stúdió elindításával. Akkor azt hittem, hogy ez egy táncstúdió lesz, de másként alakult.
Táncos és jógás szakmai életem során olyan tapasztalatra tettem szert, melyet szerettem volna a saját szemléletemen keresztül közvetíteni az emberek felé, ezért merült fel bennem a stúdió nyitás gondolata.

Egy olyan közösségi teret álmodtam meg, ahol hasonló szemléletű tanárokkal dolgozhatok együtt, magas szakmai színvonalon, jó hangulatban, inspiráló, kellemes környezetben. Fontos szempont volt az is, hogy a gyakorlók jól, otthonosan érezzék magukat nálunk és várják, hogy hozzánk jöhessenek jógázni.

Szeretettel,
Spala Korinna

inda minta, arculati elem

Rólunk mondták

“”Minden szerdai óra külön-külön egy luxusastanga óra. Annyira tudsz figyelni a gyakorlókra, és annyira engeded, hogy a mi figyelmünk is elmélyüljön, ami egészen kivételes hangulatúvá teszi az órákat. Zseniálisak az igazítások, végtelen a türelmed, és annyira bírom, hogy nincs necces ászana, odajössz abban is, amit nehéz igazítani, és precízen megjegyzed, hogy ki miben hol tart. Szerencsések azok, akik Nálad, Veletek gyakorolhatnak.”

Csurdi Abigél

“A meditációhoz a kezdetekkor szükséges az ismerereken és útmutatásokon túl valaki, aki segít azt valóban megtapasztalni. Istók vezetésével és jelenlétével ezt a pluszt kaphatod meg az önálló gyakorlásodhoz.”

Lányi Kriszta

“Legjobb óra amin voltam!!! Imádom ahogy Dalma instruál, ahogy bemutatja a gyakorlatokat, ahogy segít, ahogy használja a hangját és nem utolsó sorban ahogy sóhajt!!! ?

Bulcsú Kata