fbpx

Pál-Balássy Szilvia vagyok, becenevemen Sissi. Amióta az eszemet tudom a tánc, a mozgás volt az életem és tette ki a mindennapjaimat. 4 évesen kezdtem balettozni, majd elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskolát. Ezt követően 5 évig a Pécsi Balett szólistájaként táncoltam, majd a szívem visszahúzott a fővárosba és 5 évig szabadúszó táncművészként tevénykedtem itt Budapesten.
A következő évek a családról és a lányaimról szóltak.

Több mint tíz évvel ezelőtt találkoztam a jógával először. Astanga gyakorlással kezdtem, ami nagyon hamar megmutatta Nekem a jóga mélyebb útjait is, nem csak a mozgás örömét és erejét.

Sokszor elgondolkoztam már az oktatóképzéseken, mégis a második lányom születése után jutottam el oda, hogy szeretném továbbadni is azt a csodát, erőt, energiát, tudatosságot, amit én a jóga által tapasztaltam.
Mindig is tudatos életet éltem, amit elhatároztam az úgy is lett és nem lehet semmi sem akadály. A jó szemlélet, látásmód, a pozitív hozzáállás és kitartás mindenen átsegít. A jóga mégis nagyon sokat puhított és segített nekem az elengedésben, a nem ragaszkodásban, az elfogadásban és még erősebben kiegyensúlyozott. Az óráimon is törekszem erre az egyensúlyra, harmóniára, hogy mindenki megtalálja magában azt ami számára a legjobb és el tudja engedni a külvilágot, a megfelelési kényszert, hisz egyszerűen minden úgy van jól ahogy van és minden már most is tökéletes, csak meg kell látnunk, ki kell nyitni felé.

Rövid szakmai önéletrajz:

1995-2005 Magyar Táncművészeti Főiskola
2005-2010 Pécsi Balett
2010. Évad legjobb női táncosa
2011. Fülöp Viktor ösztöndíj
2010-2015 Szabadúszó táncművész (Inversedance-Fodor Zoltán társulata, Badora Dance Company, PR Evolution Dance Company, Feledi Project, Kulcsár Noémi, Lázár Eszter)
2013- sportmasszőr OKJ
2019- hatha jóga instruktor
2019- flow oktatóképzés
2019- mobility oktatóképzés
2020- kismama jóga oktatóképzés
2021- astánga jóga oktatóképzés (I-II series)